Onze kapsalon producten

Kevin Murphy

De producten van Kevin Murphy zijn Eco-friendly  en cruelty free. Kevin Murphy staat voor gewichtloze performance based producten die sulfaat- en parabeenvrij zijn. Voor het creëren van onze producten maken ze veel gebruik van essentiële oliën en plantenextracten.

Goldwell

De producten van Goldwell zijn afgestemd op de verzorging van verschillende haartypes. Wat kunnen klanten van Goldwell verwachten: effectieve, milde en vooral veilige producten. Voor nog mooier haar.

Topchic ZERO

Topchic ZERO is een onderdeel van Goldwell en is een ammonia vrije kleuring.
Intensief voedend, en haar dat duidelijk gezonder aanvoelt.

Elumen

Elumen is ook een amonia vrije kleuring en geeft enorm veel glans.
Het haar beschadigt hier minimaal zodat het zacht en verzorgd aanvoeld. Er zijn sinds kort ook 2 kleuren die grijsdekkend zijn!
Elumen heeft ook een reeks met 'gekke' kleuren zoals, blauw, turqoise, rood, geel, paars, kortom een super product om te gebruiken.

Nieuw!! Elumen play! Fantastische felle kleuren in een spoeling. Heb je een feestje of wil je iets nieuws proberen? Deze spoeling gaat er na een aantal wasbeurten uit, mocht je het eerder willen hebben wij producten die het eruit kunnen halen!

Keratin Revolution

Ontdek de Keratin Revolution NANO-INTENSE die gebruik maakt van nano-technologie om haar te regelen, te controleren, te versterken en te repareren.
Behandeling zorgt voor gezonder, stijl(er) en makkelijk handelbaar haar en is een niet-permanente verzorgende Keratine behandeling voor alle verschillende soorten behandeld-en onbehandeld haar.

hairdesign apeldoorn kapsalon producten hairdesign apeldoorn kapsalon producten 2 hairdesign apeldoorn kapsalon producten 3

OLAPLEX

Wat houdt Olaplex in? Olaplex is gemaakt door wetenschappers in een laboratorium in Amerika. Deze wetenschappers hebben gekeken naar wat beschadigd haar is, en wat er in het proces van beschadiging gebeurd. Bij beschadigd haar denken wij meteen aan chemische behandelingen zoals, kleuren, blonderen en permanenten. Alleen wordt ons haar niet alleen beschadigd door chemische behandelingen. Factoren die ook beschadigen zijn o.a UV straling, zout water, chloor water, build-up van silliconen door het gebruik van goedkopere producten en het strippen van natuurlijke vetten door sulfaat gebruik. Waar zij achter zijn gekomen, dat een van de belangrijkste bouwstenen van ons haar wordt aangetast, deze heten zwavelbruggen. Een gezonde zwavelbrug is recht, maar bij invloeden van buitenaf gaan ze kapot en komen ze niet meer recht aan elkaar vast te zitten. Vanuit dit onderzoek is er een eiwit gevonden die deze zwavelbruggen permanent repareert.

Het ligt aan de conditie van het haar of er 1 behandeling nodig is, of dat er meerdere behandelingen nodig zijn.