De dameskapper in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een dameskapper in Apeldoorn die je kan vertrouwen? Wil jij graag een nieuwe look, maar vind je dat spannend? Jouw haar anders laten knippen of kleuren dan normaal, is ook erg spannend. Bij dameskapper Hair design hoef jij je echter helemaal geen zorgen te maken. Onze kappers zijn professioneel getraind om elke haarsoort goed te knippen. Zo loop jij altijd de deur uit met een glimlach.

Neem contact op

Dameskapper Apeldoorn

 

Heren- en dameskapper in Apeldoorn

Onze kappers knippen en behandelen jouw haar goed en zorgvuldig. Ze weten namelijk hoe kostbaar haar is en zijn daarom getraind om goed te kunnen knippen. Bovendien staan onze kappers ook voor jou klaar om jouw haren te verven, wassen, föhnen. Zo ziet jouw haar er gezond en stralend uit. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij hebben als kapsalon een groot aanbod voor onze klanten. Je kunt je haar laten knippen, wassen föhnen, kleuren en we kunnen tevens highlights aanbrengen. Er is zelfs een krullenkapper in Apeldoorn aanwezig. Deze kapper is er speciaal voor zowel heren als dames met krul- en kroeshaar. Meer informatie over de mogelijkheden in onze kapsalon? Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs!

Maak een afspraak

Nagels, wimpers en wenkbrauwen

Bij onze kapsalon bieden wij nog meer diensten aan dan alleen voor je haren. Wij zijn ook in staat om jouw wimpers, wenkbrauwen en nagels te behandelen. Zo kun je bij ons terecht voor het aanbrengen van gellak. Dit is een nagellak die onder een UV lamp wordt gehouden en veel langer mooi blijft dan een normale nagellak. De gellak is wat dikker en blijft beter zitten, namelijk tot zo'n 2 à 3 weken. Wij hebben deze lak in ontzettend veel kleuren, dus er zit vast een tint bij die past bij jou.

Ook voor wimpers en wenkbrauwen kun je bij ons terecht. In onze salon kun je jouw wimpers en wenkbrauwen laten verven. Het verven van wimpers kan er voor zorgen dat jouw wimpers meer zichtbaarder worden. Dit is handig als jij bijvoorbeeld blonde wimpers hebt. Wanneer je de wimpers zwart laat verven, vallen ze meer op en lijken ze langer. Ook kun je door middel van verf jouw wenkbrauwen meer laten spreken, of dezelfde kleur geven als de rest van jouw haar. Heb jij jouw haar dus laten verven en lijken je wenkbrauwen ineens een stuk lichter? Dan kun je meteen bij ons jouw wenkbrauwen laten verven voor een super natuurlijke look.

Contact ons