Krullenkapper in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een goede krullenkapper in Apeldoorn? Mensen met krul- en kroeshaar, vinden het vaak lastig om een goede kapper te vinden. Niet elke kapper weet hoe ze krullen moeten behandelen. Wil je graag geknipt worden door iemand die gespecialiseerd is in krullen? Dan bent u bij Hair design aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat jij altijd tevreden de kapsalon verlaat. Krullen knippen, kleuren en in model brengen is onze specialiteit. Wil jij jouw krullen laten knippen? Maak vandaag nog een afspraak!

Neem contact op

Krullenkapper Apeldoorn

 

Ervaren krullenkapper in Apeldoorn

Wij weten als krullenkapper in Apeldoorn precies hoe we jouw krullen in het juiste model knippen. Onze kappers hebben de benodigde kennis en ervaring om jou op de juiste manier te knippen. Daarnaast staan onze kappers ook voor jou klaar om jouw krullen te kleuren, wassen, föhnen en in model te brengen. Voor alles op het gebied van haar staan onze kappers voor u klaar. Onze krullenkapper in Apeldoorn staat ook voor u klaar om kinderen te knippen. Per leeftijdscategorie hanteren wij verschillende prijzen. In ons tarievenpagina kunt u zien wat de prijzen zijn. Voor ons is elke leeftijd een mogelijkheid om te knippen, wassen en föhnen. Jouw kind deze week nog laten knippen? Maak meteen een afspraak!

Maak een afspraak

Krullen laten kleuren

Wil jij jouw krullenbos een nieuw kleurtje geven? Dat kan bij kapsalon Hair design. Wij hebben verschillende opties om jouw haren een kleurtje te geven. Zo kun je er voor kiezen om jouw hele haren een nieuw kleurtje te geven. Van blond naar bruin bijvoorbeeld. Ook kun je er voor kiezen om niet jouw hele haren te laten kleuren. Highlights en lowlights zijn goede manieren om jouw haar net wat mooier en volumineuzer te laten lijken. Door de highlights of lowlights, lijkt het namelijk alsof er diepte in jouw haar zit. Onze heren- en dameskapper in Apeldoorn kan het kleuren van jouw krullen kan ook combineren met het wassen, knippen en föhnen van jouw haar. Meer informatie? Bekijk onze prijslijst of bel ons op!

 

Bruidskapsel met krullen

Haar met veel krullen werkt net even wat anders dan haar zonder krullen. Onze kapper in Apeldoorn begrijpt dit. Onze kappers hebben veel ervaring in het behandelen van krullend haar. Hierdoor weet de kapper precies wat bij dit haar mooi staat en wat je beter niet met krullen kunt doen. Dit maakt onze salon erg geschikt voor het opsteken van een bruidskapsel met krullen.

Weet je niet precies wat je wilt als bruidskapsel? Geen probleem! Wij denken graag met je mee. Weet je al wel wat je wilt? Ook dat is bij ons goed. Wij zorgen er voor dat jij jouw speciale dag met een mooi bruidskapsel beleeft, oftewel een bruidskapsel waar jij 100% tevreden mee bent.

Contact ons