Kapper in Apeldoorn, laat jouw haar stralen

Ben jij op zoek naar een kapper die je kan vertrouwen? Veel mensen vinden het zoeken naar een nieuwe kapper spannend. Ze weten niet of de kapper het allemaal goed doet. Wil jij jouw kapsel over laten aan een professional? Dan is de kapper in Apeldoorn Hair design, jouw nieuwe droomkapper. Bij Hair design weet je zeker dat jouw kapsel in goede handen is.

Neem contact op

Kapper Apeldoorn

 

Gespecialiseerde kappers in Apeldoorn

Hair design, de kapper Apeldoorn, heeft verschillende specialisaties. Zo zijn wij vooral gespecialiseerd in het kleuren van haar, het aanbrengen van highlights, het verzorgen van bruidskapsels, het knippen van lang haar en het verzorgen van krullen. Niet voor niets zijn wij dé krullenkapper in Apeldoorn. Bovendien zijn onze medewerkers goed opgeleid en hebben de juiste kennis en ervaring om jouw kapsel weer te laten stralen. Bij Hair design ben jij dus aan het goede adres voor een nieuw kapsel, of het nu een nieuwe kleur of een nieuw model betreft.

Maak een afspraak

Vrouwen- en herenkapper

Hoewel wij wellicht bekend staan als dameskapper in Apeldoorn, knippen we in onze kapsalon tevens heren. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om kinderen te laten knippen. Op onze website kun je zien wat wij jou allemaal kunnen bieden. Wij hebben ook pakketten, waarin wassen, knippen en föhnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kunt u op een voordelige manier al deze diensten met elkaar combineren.

 

Onze diensten in de kapsalon

Onze kapper in Apeldoorn biedt veel verschillende diensten aan. Naast onze specialisaties, kun je ook bij ons terecht voor andere behandelingen. Deze behandelingen staan in het teken van het verzorgen van het haar, of het veranderen van een kapsel. Ben jij toe aan een nieuw kleurtje? Geen probleem. Onze kappers gaan het voor jou regelen.

Ook wanneer jij jouw haar graag wilt laten verzorgen is dit bij ons mogelijk. Je kunt jouw haren eens goed laten wassen met goede kwaliteit producten. Daarnaast bieden wij ook een haarmasker en een keratine behandeling om jouw haar er weer heerlijk gezond uit te laten zien. Het fijne is dat naast dat jouw haar er mooier uitziet, jouw haar met de juiste producten ook gezonder wordt.

Wil je ook thuis zelf jouw haren goed kunnen verzorgen? Je kunt bij onze salon in Apeldoorn ook verschillende producten kopen zoals shampoo, conditioner, maskers en meer. Benieuwd? Neem eens een kijkje in onze kapsalon. Maak vandaag nog een afspraak!

Contact ons

Andere diensten bij kapper in Apeldoorn

Naast jouw haar te laten verzorgen, bieden wij meer in onze kapper in Apeldoorn. Wij kunnen namelijk ook Schellak nagellak aanbrengen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen te laten epileren. Heb je verder nog andere wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!